ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ / ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΣΚΙΑΣΗΣ / ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

> Πέργκολες
> Στέγαστρα εισόδου
> Αίθρια
> Στέγαστρα σκίασης

Τα συστήματα σκίασης, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τεχνολογική πρόοδος όλο και πιο πολύ υποστηρίζει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, από τις απλούστερες παραδοσιακές λύσεις (πέργκολα) έως τη χρήση περσίδων ελλειπτικού προσανατολισμού.

Πέργκολες

Πέργκολες σχεδιασμένες σε γραμμή πανομοιότυπη με αυτή της κλασικής πέργκολας ξύλου. Η αναμφισβήτητη ποιότητα κατασκευής εγγυάται μεγάλη αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του παραδοσιακού.

Ευκολία στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση. Προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Η κατασκευή της είναι μελετημένη, έτσι ώστε να δέχεται πολυκαρμπονικά φύλλα ή ραμποτέ αλουμίνιο.

Βάφονται ηλεκτροστατικά με ειδική επεξεργασία seaside class για προστασία από την αρμύρα και δε χρειάζονται συντήρηση. Διατίθενται σε μεγάλη χρωματική ποικιλία σε αποχρώσεις από RAL, RAFAELLO & ΜΑΤ, καθώς και ειδικά χρώματα & αποχρώσεις σε απομίμηση ξύλου.

alumil / aluminco

Περιγραφή

Ολοκληρωμένο σύστημα πέργκολας alumil με σταθερές περσίδες το οποίο προσφέρει σκίαση και παράλληλα συμβάλλει στην κατακόρυφη αναβάθμιση της αισθητικής του περιβάλλοντος χώρου. Η στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή του συστήματος διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και μέγιστη ανθεκτικότητα, χωρίς την ανάγκη συντήρησης.

Download

Κατέβασε το έντυπο σε μορφή pdf

 • Μεγάλη γκάμα ανταγωνιστικών λύσεων οι οποίες καλύπτουν
  κάθε ανάγκη
 • Υψηλής αισθητικής κατασκευές σε απόλυτα minimal σχεδιασμό
  με καθαρές γραμμές και μη εμφανή σημεία σύνδεσης
 • Πολύ μεγάλη στιβαρότητα για να αντέχει υψηλές ανεμοπιέσεις
  και δονήσεις, το οποίο επιτρέπει ιδιαίτερα μεγάλες διαστάσεις
  (έως 4.8x6.0m)
 • Επιτρέπει πολλαπλές κατασκευές χάρη στον τρόπο που οι τραβέρσες συνδέονται με τις κολόνες
 • Το μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής γίνεται στο κατασκευαστικό και η ίδια η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και γρήγορη (και επεκτάσιμη στο μέλλον)
 • Τα εξαρτήματα είναι από διελάσιμο προφίλ, εγγυώντας σε συνδυασμό με την επιλογή της προανοδίωσης κορυφαία αντιδιαβρωτική προστασία για όλη την κατασκευή

Περιγραφή

Σύστημα πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες για ρυθμιζόμενη σκίαση και προστασία από τη βροχή. Ιδανική για τη μετατροπή ενός ανοιχτού χώρου σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Η Μykonos υιοθετεί τη βιοκλιματική λογική και εγγυάται ελεγχόμενες συνθήκες διαβίωσης, και προσφέρει minimal και κομψές κατασκευές έως 6.2 x 4.5 m.

Download

Κατέβασε το έντυπο σε μορφή pdf

 • Αποτελεσματική προστασία από ήλιο, βροχή, χιόνι και άλλες καιρικές συνθήκες
 • Ελεγχόμενες συνθήκες λόγω της υιοθέτησης της βιοκλιματικής λογικής και της ενσωμάτωσης επιπλέον στοιχείων, όπως συρόμενα συστήματα υαλοπινάκων και παντζουριών, κάθετα ρολά σκίασης (ZIP), φωτισμός LED, κ.α.
 • Εντυπωσιακή στιβαρότητα για να επιτρέπουν πολύ μεγάλες διαστάσεις, μέχρι 6.2 x 4.5 m ή 6.5 x 4.2 m
 • Εξαρτήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως ο κρυφός πατενταρισμένος αθόρυβος μηχανισμός περιστροφής, και τα συστήματα αυτοματισμών
 • Υψηλή αισθητική και minimal σχεδιασμός με έμφαση στη λεπτομέρεια, για παράδειγμα μη εμφανή σημεία σύνδεσης
 • Ευρεία ποικιλία λύσεων και δυνατότητες εξατομίκευσης και επεκτασιμότητας για κάλυψη κάθε ανάγκης

Παραδοσιακή

Η παραδοσιακή πέργκολα μπορεί να εφαρμοσθεί σε κατασκευές κτιρίων προσδίδοντας την αίσθηση του κλασικού.

Παραδοσιακή
με πολυκαρμπονικά φύλλα

Η παραδοσιακή πέργκολα μπορεί να δεχθεί πολυκαρμπονικά φύλλα, που προσφέρουν επιπλέον προστασία από τις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Παραδοσιακή με χρήση πανιού

Ο συνδυασμός της παραδοσιακής πέργκολας με πανί προσφέρει επιπλέον προστασία και σκίαση, προσδίδοντας ταυτόχρονα την αίσθηση του αρχοντικού.

Μοντέρνα

Μια μοντέρνα πρόταση στις πέργκολες αλουμινίου σε απλές και ευκρινείς γραμμές, που ταιριάζει απόλυτα σε κτίρια υψηλών αρχιτεκτονικών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Μοντέρνα με χρήση πανιού

Ο συνδυασμός της μοντέρνας πέργκολας με πανί προσφέρει επιπλέον σκίαση σε πολλές εφαρμογές όπως σε μπαλκόνια, κήπους κ.ά.

Μοντέρνα με πολυκαρμπονικά φύλλα

Ιδανική για εφαρμογές σε κήπους, πισίνες, roof garden κ.ά. Προσθέτει στυλ και ιδιαίτερη αισθητική.

Μοντέρνα με σταθερές περσίδες

Μια ακόμα λύση μοντέρνας πέργκολας, όπου οι περσίδες μπορεί
να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένα τμήματα, δημιουργώντας ευφάνταστους συνδυασμούς πρωτότυπων κατασκευών

Στέγαστρα Σκίασης

Τα συστήματα σκίασης, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τεχνολογική πρόοδος όλο και πιο πολύ υποστηρίζει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, από
τις απλούστερες παραδοσιακές λύσεις (πέργκολα) έως τη χρήση περσίδων ελλειπτικού προσανατολισμού.

SMARTIA M5600

Σύστημα με ελλειπτικές περσίδες
για ελεγχόμενη σκίαση

Περιγραφή

Το SMARTIA M5600 είναι το αρχιτεκτονικό σύστημα με ελλειπτικές περσίδες για ελεγχόμενη σκίαση και φυσικό φωτισμό κτιρίων. Το σύστημα περιλαμβάνει το στιβαρό σύστημα στήριξης και μια μεγάλη ποικιλία από περσίδες
οι οποίες καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες.

Download

Κατέβασε το έντυπο σε μορφή pdf

Πλεονεκτήματα

Αίθρια

Προηγμένη σειρά συστημάτων αλουμινίου που σχεδιάστηκε ειδικά για αίθρια, γυάλινες στέγες, φεγγίτες και θερμοκήπια, ώστε να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους που απαιτούν μέγιστη διάχυση του φυσικού φωτισμού. Με νέα αισθητική, αναδιαμορφώνοντας συνολικά έναν χώρο, εναρμονίζονται πλήρως με την αρχιτεκτονική του κτιρίου στο οποίο εφαρμόζονται, προσφέροντας στεγανοποίηση, μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα, θερμομόνωση ηχομόνωση και αντοχή στις αλλαγές θερμοκρασίας.

Μ10800

Σύστημα θερμομονωτικού αιθρίου 55mm

Περιγραφή

Το SMARTIA Μ10800 είναι ένα ολοκληρωµένο
σύστηµα για αίθρια και γυάλινες στέγες.

Download

Κατέβασε το έντυπο σε μορφή pdf

Πλεονεκτήματα

Στέγαστρα εισόδου

Τα στέγαστρα εισόδου αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των κύριων εισόδων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζονται από καθαρό αλουμίνιο βαμμένο ηλεκτροστατικά, σε παραδοσιακά
και μοντέρνα σχέδια και προσφέρουν τη δυνατότητα κάλυψης με κρύσταλλο ήσυμπαγή πολυκαρμπονικά
και ακρυλικά φύλλα.Στηρίζονται εύκολα, χωρίς να επεμβαίνουν δραστικά στην αρχιτεκτονική του κτιρίου.Διατίθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις
140, 180, 220 x 100 cm.